November 2024 | Mon | Tue | Wed | Thu | Fri | Sat | Sun |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Open My Heart | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Spiritka Admin
Poèet pøíspìvkù : 340 Join date : 02. 01. 10 Location : Česká Republika - H.K
| Předmět: Re: Open My Heart Sun Jan 10, 2010 11:57 am | |
| TylerDocela se bavím, mele úplný hovadiny
Naposledy upravil Spiritka dne Fri Nov 15, 2024 3:12 pm, celkově upraveno 169 krát | |
| | | Luu Admin
Poèet pøíspìvkù : 278 Join date : 02. 01. 10
| Předmět: Re: Open My Heart Mon Jan 11, 2010 5:06 pm | |
| Aspidistra,,Co prosím? Jste vůbec normální?" melu dál ,,Smrdíte" | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Open My Heart Mon Jan 11, 2010 5:19 pm | |
| |
| | | Spiritka Admin
| Předmět: Re: Open My Heart Mon Jan 11, 2010 5:35 pm | |
| Tyler ,, Ty taky smrdutko " dělám si z ní srandu ačkoliv vím , že mě neslyší ...
Icarus Rozběhnu se zpět ,, Levá pravá seno sláma ... " | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Open My Heart Mon Jan 11, 2010 6:44 pm | |
| Cascada V běhu se proměním na koně.Zpomalím aby na mě nasedl |
| | | Luu Admin
| Předmět: Re: Open My Heart Tue Jan 12, 2010 5:51 pm | |
| Aspidistra ,, Jé ! Vy jste kouzelník ! " vykřikuji nadšeně | |
| | | Spiritka Admin
| Předmět: Re: Open My Heart Fri Jan 15, 2010 5:47 pm | |
| Tyler ,, A já jsem samotný bůh ... "
Icarus Vyšvihnu se jí na hřbet ,, Tak pojeď krasavice " | |
| | | Luu Admin
| Předmět: Re: Open My Heart Fri Jan 15, 2010 7:21 pm | |
| Aspidistra,,Hm nejsem blbá , jsi kouzelník ! " objímám ho všude , kde to jen jde (toho kouzelníká - ve snu) a ve skutečnosti ? Objímám Tylera | |
| | | Spiritka Admin
| Předmět: Re: Open My Heart Sat Jan 16, 2010 10:39 am | |
| Tyler Proti objímání nic nemám , ale když mě začne strkat hlavu k jistým místům , tak to už vypadá značně divně ... | |
| | | Luu Admin
| Předmět: Re: Open My Heart Sat Jan 16, 2010 11:07 am | |
| Aspidistra Probudím se a nevím , co se děje ... ,, Co se stalo ? " | |
| | | Spiritka Admin
| Předmět: Re: Open My Heart Sat Jan 16, 2010 11:19 am | |
| Tyler ,, Nic , usnula jsi " usměju se | |
| | | Luu Admin
| Předmět: Re: Open My Heart Sat Jan 16, 2010 11:23 am | |
| Aspidistra ,, Jo aha ... Neříkala jsem něco ze spaní ? Nebo nebyla náměsíčná ? " | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Open My Heart Sat Jan 16, 2010 11:28 am | |
| Cascada Rozcválám se směrem k domovu. |
| | | Spiritka Admin
| Předmět: Re: Open My Heart Sat Jan 16, 2010 11:30 am | |
| Tyler,, Ale jasně , že ... Ne " zahihňám se IcarusČekám až dojede před palác ... [size=30]Tyler[/size] „Bude to rovných čtyřicet pět dolarů.“ oznámí mi dealer s potutelným úsměvem, zatímco si přehazuje z jedné dlaně do druhé balíček bílého prášku. S fascinovaným výrazem sleduji pohyb jeho rukou, dokud si neuvědomím, co mi právě teď řekl. „Čtyřicet pět? Za gram?“ zopakuji nevěřícně. Zmateně k muži zvedám hlavu, jenže jakmile se střetnu s jeho tvrdým, nesmlouvavým pohledem, dojde mi, že si legraci nedělá. „Nějakej problém?“ zeptá se chladně, na což reaguji vyděšeným couvnutím. „Ne, já jen…“ Slova se mi samovolně zadrhnou v krku. Kdy heroin tolik zdražili? Ještě nedávno stál o celých osm dolarů míň! „Ber, nebo nech bejt. Tak kvalitní herák jinde neseženeš. Ne za takovou cenu.“ ušklíbne se dealer, přičemž začne balíček soukat zpátky do kapsy. „Ne, počkej!“ vyhrknu zběsile, v zoufalé snaze ho zastavit. „Beru to.“ promluvím o poznání tišeji, načež mu do ruky vtisknu několik bankovek. To ho evidentně pobaví, jelikož mě s hlasitým smíchem začne poplácávat po rameni. „To mě poser. Fetko zasraná, ty bys za kus háčka prodal i vlastní matku. Na, tady máš, užij si to…“ Hodí po mně balíček, který bez problémů chytím. Dealer nad tím jen zakroutí hlavou a s několika nejapnými poznámkami se rozejde pryč. Nevnímám ho. Oči mám pouze pro drogu, kterou křečovitě svírám v roztřesených rukách. Absťák byl už téměř nesnesitelný a já nutně potřeboval další dávku. Tak moc, že jsem za ní zaplatil o několik stovek víc, přestože jsem si před pár týdny sliboval, že jakmile heroin znovu zdraží, přestanu s ním. Nepřestal jsem. Naopak. Nakupoval jsem stále častěji a jen bezmocně sledoval, jak se částka za babiččino prodané auto víc a víc ztenčuje. Tímhle tempem se dostanu na mizinu. Mohl jsem si sice najít práci, jenže kdo by chtěl zaměstnat feťáka? Nikdo. Tím jsem si byl jistý. Z proudu myšlenek mě vytrhne až známý hlas volající mé jméno, za kterým se automaticky otočím. Spatřím Jareda, svého kamaráda z party, i když nazývat přítelem někoho, kdo vás zatáhl do drog, asi nebude úplně správné označení. „Héro?“ Kývne hlavou k balíčku. „Jo.“ odpovím, a aniž bych se na něj byť jen koutkem oka podíval, zastrčím heroin do kapsy mikiny. Jared mezitím vytáhne krabičku cigaret. „Cígo?“ zeptá se. Zavrtím hlavou. „No jo, já zapomněl, že máš lepší. Tak si naser, aspoň zbyde víc na mě.“ zasměje se a zapálí si. Chvíli ho mlčky pozoruji, ale nakonec jen pokrčím rameny a uvelebím se na kamenné zídce kousek od nás. Nepřekvapivě se na ní válí všechny možné věci od nedopalků, žvýkaček, papírů od bonbonů, až po dnešní noviny, ze kterých se na mě usmívá Destiny, po boku svého bratra Arona. Se zájmem si fotografii prohlédnu, což pochopitelně neujde Jaredovi. „Modelky se ti zachtělo? Ale jo, tahle je dobrá, tu bych klidně píchal taky.“ Neodpovím. Těžko bych mohl začít vykládat o tom, že Destiny ve skutečnosti znám a dokonce spolu bojujeme za stejnou zemi. „Co je s tebou? Mlčíš jak ryba. Nelíbí se ti snad?“ Nadechnu se, abych vyvedl Jareda z omylu, jenže k tomu nedostávám příležitost. Mou málomluvnost si totiž jako obvykle vyloží po svém. „Radši bys šukal toho šamstra vedle ní, co?“ Vytřeštím oči „Cože? To…“ „Hele, jen se nedělej. Myslíš, že sem tě tenkrát neviděl, jak se olizuješ s tím hnědovlasem?“ „Bylo to jednou!“ ohradím se dotčeně. To, co Jared říkal, byla sice pravda, ale jeden polibek s mužem ze mě přeci nedělal homosexuála. Byl jsem opilý. Nic víc, nic míň. „Jasně, jasně. Kdo dělal mamku a kdo taťku?“ provokuje mě. „Seš vážně čurák.“ zavrčím a seskočím ze zídky. Jindy bych se tomu možná zasmál, jenže teď jsem neměl na jeho rýpání náladu. „To nepopírám... Ale ty jiný kamarády nemáš.“ usměje se. Z jeho slov mi přejede mráz po zádech. Zahazoval jsem se s ním skutečně jen proto, protože jsem nikoho jiného neměl. Jakékoliv mé známosti byli jen s drogově závislými lidi. Nebyl jsem nic než odpad přátelící se s odpadem. Bylo mi z toho zle.
Naposledy upravil Spiritka dne Sun Apr 02, 2017 11:42 pm, celkově upraveno 18 krát | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Open My Heart Sat Jan 16, 2010 11:32 am | |
| Cascada Nadšeně vyhodím zadníma nohama a klusem dojdu před palác. |
| | | Luu Admin
| Předmět: Re: Open My Heart Sat Jan 16, 2010 11:33 am | |
| Aspidistra ,, Mno dobře ... Ale někdy ze spání mluvím , ehm ... nesmysly ... " | |
| | | Spiritka Admin
| Předmět: Re: Open My Heart Sat Jan 16, 2010 11:37 am | |
| Icarus Málem jí přepadnu přes hlavu ... Jen tak tak se udržím ...
Tyler ,, To máš pravdu , mluvila jsi pěkný nesmysly " tlemím se | |
| | | Luu Admin
| Předmět: Re: Open My Heart Sat Jan 16, 2010 11:38 am | |
| Aspidistra ,,Eh ... Aha ... " rozhlídnu se kolem | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Open My Heart Sat Jan 16, 2010 11:39 am | |
| Cascada Proměním se zpět..,, Hmm co takhle si užít ? " |
| | | Spiritka Admin
| Předmět: Re: Open My Heart Sat Jan 16, 2010 11:41 am | |
| Icarus Zaraduju se ,, To by bylo fajn "
Tyler ,, Kašli na to " poplácám jí po rameni ,, Ve spánku uděláš za život ještě tolik blbostí ... " | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Open My Heart Sat Jan 16, 2010 12:01 pm | |
| Cascada Vezmu ho za ruku a rozbšhnu se do ložnice |
| | | Luu Admin
| Předmět: Re: Open My Heart Sat Jan 16, 2010 3:25 pm | |
| Aspidistra ,,Jo však jo , " Kolik těch blbostí uděláš i v realitě ... | |
| | | Spiritka Admin
| Předmět: Re: Open My Heart Sun Jan 17, 2010 10:38 am | |
| TylerVzpomenu si na svou nemilou příhodu ve spánku , takže asi taky nemám co říkat IcarusJdu za ní , už se strašně těším | |
| | | Luu Admin
| Předmět: Re: Open My Heart Sun Jan 17, 2010 10:46 am | |
| AspidistraDívám se z okna , furt tam prší ... Prší , prší jen se leje Chci si začít zpívat | |
| | | Spiritka Admin
| Předmět: Re: Open My Heart Sun Jan 17, 2010 11:52 am | |
| Tyler Sednu si na gauč a přemýšlím o ES a Jeffovi . Mají nějaké plány pro případ , že by nás napadli z Ellezzie ? | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Open My Heart | |
| |
| | | | Open My Heart | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |